Trouwringen

Graveren

Reparaties

Nieuw werk

Uw sieraden, onze zorg

Edelsmederij Van Niekerk is gespecialiseerd in het ontwerpen, repareren en aanpassen van sieraden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het vervaardigen en graveren van unieke trouwringen voor uw speciale dag.

  • Ontwerpen: Wij ontwerpen in samenwerking met u de meest bijzondere sieraden; door middel van foto's, folders en schetsjes komt een uniek ontwerp tot stand. Wij blijven net zo lang schetsen, gummen en weer aanpassen tot het sieraad helemaal naar uw wens is. Vervolgens kiest u het materiaal uit en gaan wij aan de slag.‚Äč
  • Repareren: Heeft u een sieraad dat hersteld moet worden? Wij kunnen uw sieraden repareren zodat deze weer jarenlang meegaan.
  • Aanpassen: Wanneer u sieraden heeft die u liever in een andere vorm of grootte had gezien passen wij deze graag voor u aan. Aanpassen gaat uiteraard in uitgebreid overleg voor het beste resultaat.

Ook wanneer u nog niet precies weet wat u zoekt of wilt laten maken, kunt u gerust onze winkel in Katwijk bezoeken. Wij bespreken dan uw wensen en bekijken met u het aanwezige assortiment. Via een groot netwerk van leveranciers kunnen wij vaak aan uw wensen voldoen.

Neem contact op of bezoek onze winkel in Katwijk en leg uw idee of ontwerp aan ons voor!

Klik op onderstaande button om een beeld te krijgen van ons werk.

Lid van Vereniging Goud- en Zilversmeden