Unieke sieraden van Edelsmederij Van Niekerk te Katwijk

 

 

Hier ook: goud voor goud! Met uw oude ,ongebruikte of versleten sieraden of munten, kunt u de nieuwe aanschaf of opdracht bekostigen.

Zo bespaart u op het bedrag in euro's!

 

 

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar unieke ringen om deze speciale dag mee te bezegelen? Of heeft u een prachtig sieraad dat voor u van grote waarde is, maar wilt u het laten aanpassen? Voor de meest bijzondere handgemaakte trouwringen en andere sieraden kunt u terecht bij Edelsmederij Van Niekerk in Katwijk.

Neem contact op
Mooie trouwringen

Trouwringen

Wij ontwerpen samen met u persoonlijke trouwringen voor uw grote dag.

Vakkundig graveren

Graveren

Wilt u een sieraad laten graveren? Edelsmederij Van Niekerk graveert uw sieraad, groot of klein, geheel naar wens.

Reparaties uitvoeren

Reparaties

Wij repareren uw dierbare sieraad professioneel en snel.

Onze galerij

Galerij

Inspiratie opdoen? Bekijk onze uitgebreide galerij.

Over ons

Edelsmederij Van Niekerk is gespecialiseerd in het vervaardigen, repareren en graveren van gouden en zilveren sieraden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het vervaardigen en graveren van unieke trouwringen voor uw speciale dag.

Edelsmederij Van Niekerk in Katwijk is een ambachtelijk en vakkundig atelier. Wij hebben aandacht voor uw persoonlijke wensen en vervaardigen uw droomsieraad geheel op maat. We nemen dan ook de tijd voor elk sieraad dat wij onder handen nemen. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen zijn wij aangesloten bij de Vereniging Goud- en Zilversmeden.

Ga voor een overzicht van onze diensten naar de dienstenpagina. Ook kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van onder andere;

  • Ringen

  • Zegelringen

  • Colliers

  • Manchetknopen

  • Horloges

  • Occasions

Bekijk onze diensten

Taxatie en zilver- en goudverkoop

Naast het ontwerpen, repareren en graveren van sieraden kunnen wij uw sieraad, tegen een vergoeding, taxeren. Ook kunt u bij ons terecht wanneer u uw goud of zilver wilt verkopen. De prijs die u hiervoor ontvangt hangt af van de dagkoers van goud en zilver. Wanneer u in onze winkel in Katwijk langskomt, kunnen wij het goud of zilver bekijken, wegen en aangeven hoeveel wij u ervoor kunnen bieden. Wanneer u ons telefonisch benadert, kunnen wij u per telefoon de dagwaarde van het goud of zilver noemen. Wij kunnen echter pas in de winkel een definitieve prijs noemen, aangezien de prijs niet alleen afhankelijk is van het gewicht, maar ook van de kwaliteit van uw sieraad.