Galerij van Edelsmederij Van Niekerk in Katwijk

Naast het graveren, repareren en vervaardigen van sieraden, voert Edelsmederij Van Niekerk ook aanpassingen uit aan uw sieraden. Onderstaande galerij toont beelden van ons recente werk. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Trouwringen

Gaat u binnenkort trouwen? Edelsmederij Van Niekerk ontwerpt samen met u een set unieke ringen zodat u een persoonlijk aandenken overhoudt aan een van de mooiste dagen uit het leven van u en uw partner. Uw trouwringen graveren wij standaard bij het ontwerpen van uw ringen.

Ringen

Edelsmederij Van Niekerk repareert, smeedt en voert aanpassingen uit aan diverse ringen. In nauwe samenwerking wordt een persoonlijk sieraad naar wens gecreëerd.

Colliers

Heeft u een collier dat niet meer sluit, dat u aangepast wilt hebben of heeft u een heel nieuw idee voor een halsketting? Wij smeden een collier naar uw persoonlijke wens.

Hangers

Altijd al een hanger willen hebben in de vorm van of bedrukt met een bepaalde afbeelding of logo, maar heeft u dit sieraad tot nu toe nergens kunnen vinden? Laat een hanger smeden naar uw idee! Dankzij onze jarenlange ervaring helpen wij u een ontwerp naar uw idee te creëren.

Graveren

Een speciaal moment, gebeurtenis of herinnering vast laten leggen in een sieraad? Edelsmederij Van Niekerk is zeer ervaren in het graveren van uw sieraden. Namen, uw trouwdatum of verlovingsdatum kunnen in ringen naar keuze worden gegraveerd. Daarnaast is het mogelijk om andere artikelen te laten graveren zoals geboortebestek, plaatarmbanden of tandendoosjes.

Diversen

Edelsmederij Van Niekerk graveert uw trouwringen, ringen en sieraden, repareert en past aan, smeedt uw eigen ontwerp en verkoopt daarnaast diverse sieraden in de winkel in Katwijk. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij u te bieden hebben? Kom dan langs in onze winkel of mail voor een persoonlijk advies.