Edelsmederij Van Niekerk in Katwijk: uw sieraad, onze zorg

Edelsmederij Van Niekerk uit Katwijk is gespecialiseerd in het vervaardigen, repareren en aanpassen van sieraden. Door goed te luisteren naar uw persoonlijke wensen creëren we een sieraad dat volledig aan uw wensen voldoet. 

Vraag naar de mogelijkheden
Trouwringen icoon

Trouwringen

Graveren icoon

Graveren

Ring icoon

Reparaties

Ketting icoon

Nieuw werk

Ontwerpen

Edelsmederij Van Niekerk ontwerpt in samenwerking met u de meest bijzondere sieraden. Door middel van foto's, folders en schetsjes komt een uniek ontwerp tot stand. Wij blijven net zo lang schetsen, gummen en weer aanpassen tot het sieraad helemaal naar uw wens is. Vervolgens kiest u het materiaal uit en gaan wij aan de slag.

Repareren

Wanneer een sieraad dat u dierbaar is kapot gaat, wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk weer gemaakt hebben. Heeft u een sieraad dat hersteld moet worden? Wij kunnen uw sieraad repareren zodat deze weer jarenlang meegaat.

Aanpassen

Is uw ring te klein of te groot? Is uw collier te kort of juist te lang? Of heeft u andere aanpassingen die u graag wilt laten uitvoeren? Dan bent u bij Edelsmederij Van Niekerk aan het juiste adres. Wanneer u sieraden heeft die u liever in een andere vorm of grootte had gezien passen wij deze graag voor u aan. Aanpassen gaat uiteraard in uitgebreid overleg voor het beste resultaat.

Inspiratie in ons atelier in Katwijk

Ook wanneer u nog niet precies weet wat u zoekt of wilt laten maken, kunt u gerust onze winkel in Katwijk bezoeken. Wij bespreken dan uw wensen en bekijken met u het aanwezige assortiment. Via een groot netwerk van leveranciers kunnen wij vaak aan uw wensen voldoen. 

Neem contact op of bezoek onze winkel in Katwijk en leg uw idee of ontwerp aan ons voor. Wilt u weten wat wij allemaal kunnen maken, bekijk dan een selectie van door ons gemaakt werk in onze galerij.

Bekijk onze galerij

Ciziten horloges

Op zoek naar een uniek horloge? Edelsmederij Van Niekerk is tevens officieel dealer van Citizen horloges.  

Citizen hanteert als motto "Better Starts Now" - dat wil zeggen, wie je ook bent en wat je ook doet, het is altijd mogelijk om iets beters te doen en nu is het tijd om te beginnen. Vanuit deze overtuiging heeft het merk sinds 1918 horloges gemaakt en verbeterd en nieuwe technologieën uitgevonden, zoals de Eco-Drive-technologie met lichtaandrijving en het satellietgestuurde Satellite Wave-timingsysteem.

Bekijk Citizen horloges

REC watches

Nu verkrijgbaar bij Van Niekerk ; herenhorloges die gemaakt zijn met onderdelen van een Ford Mustang klassiekerof een Spitfire gevechtsvliegtuig!
Robuust en met subtiele technische details doen deze klokken u denken aan de iconen uit het verleden waarvan onderdelen herleven in de wijzerplaat.
Stoere herenhorloges met een prachtige afwerking en vintage-look, voorzien van een Zwitsers automatisch kwaliteitsuurwerk.

Bekijk REC horloges